"Life is the sum of all your choices."
Albert Camus

Kristin Dendale

Mijn naam is Kristin Dendale (°1963).

Ik ben gevormd door het leven, moeder van drie kinderen en de volgende opleidingen en werkervaringen hebben me geholpen te worden wie ik nu ben:

 • Gegradueerd verpleegkundige, Sint-Vincentius, Antwerpen, werkervaring in palliatieve verpleegkunde, arbeidsgeneeskunde, thuisverpleging, orthomoleculaire geneeskunde.

 • Postgraduaat Palliatieve Zorg, Karel de Grote hogeschool, Antwerpen - stages op de palliatieve eenheden Jessa ZH Hasselt, Sint Augustinus Antwerpen, Coda Hospice Wuustwezel.

 • Gecertificeerd Practioner en Master Practioner, Internationaal Training Instituut voor communicatie en NLP, Arcturus, Kessel.

 • Gecertificeerd Transpersoonlijke Coach en Counseler, Internationaal Training Instituut voor communicatie en NLP, Arcturus, Kessel.

 • Opleiding Spiral Dynamics, Arcturus, Kessel.
  Spiral Dynamics is een model dat acht bewustzijnsniveaus beschrijft en vaak gebruikt wordt bij persoonlijk en collectief verandermanagement.

 • Opleiding Enneagram, De Verbinding, Kontich. 

 • Opleiding Enneagram training pro I & II, Katherine Chernick Fauvre.

 • Opleiding Enneagram & Spirituality, Katherine Chernick Fauvre.
  Het Enneagram is een typologie die negen persoonlijkheidstypes beschrijft. Het is tegelijkertijd een ontwikkelingsmodel dat ons helpt te evolueren naar de beste versie van onszelf.

 • Opleiding Energetische Antropologie, De Walnoot, Brasschaat.
  Energetische Antropologie schept een kader om de energetische kant van het leven te leren kennen waardoor we een antwoord kunnen formuleren op de grote levensvragen: Wie ben ik? Waar komen we vandaan? Waartoe zijn we hier op aarde?

Belangrijke waarden voor mij zijn harmonie, schoonheid en liefde.
Ik leef mijn leven ten volle. Het symbool dat me hierbij inspireert en mijn focus doet houden, is de diamant. Deze steen is samengesteld uit verschillende facetten. Het is de krachtigste en eenvoudigste steen door zijn samenstelling en in geslepen vorm helder, licht, transparant en schitterend. Het leven nodigt me uit om deze eigenschappen in mezelf en anderen te ontwikkelen en mezelf enerzijds bij te schaven en anderzijds te durven stralen. Hier hoort confrontatie, omarming én ego-overstijging bij.